Fijn dat u onze website heeft gevonden!

Op deze site vindt u informatie over onze school. De menu's boven in beeld kunt u gebruiken om verschillende onderwerpen op de site te bekijken.
Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie en/of een gesprek, dan zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 0181-415372.

Onze visie op onderwijs Leerlingen die onze school verlaten zijn: “Saamhorig, Initiatiefrijk, Nieuwsgierig”

Wat wij geloven:

• Als jij je thuis voelt en gewaardeerd voelt, kijk je met zelfvertrouwen en een open blik om je heen.
  • Dat jij veel kunt ontdekken.
  • En wat lastig is, krijg jij door vindingrijkheid toch voor elkaar.
  • Dat het helemaal lukt, als je het met elkaar samen doet.
  • Dat wij de vele kanten van je zullen ontdekken.

Wat wij beloven:

• Dat jij zelfbewust, vol zelfvertrouwen en met een tas vol kennis de school verlaat.
  • Dat jij weet wat je voor de ander betekent, en de ander voor jou kan betekenen.
  • Dat jij voor jezelf werkt en niet voor de school.
  • Dat jij kan samenwerken, initiatief kan nemen en nieuwsgierig bent naar de wereld om je heen.
  • Dat jij met je kennis, je kwaliteiten en je waarden, je eigen plek in de wereld zult vinden.

“Het dorp blijft altijd in je zitten” (een ouder)

Klasbord

Download hier onze schoolgids (pdf)

Volg Google Foto's voor onze fotoalbums

Volg de groepen van obs de 10e Penning via Klasbord

Klik hier

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.